Naţionalele de fotbal, în haină nouă. A fost lansat noul echipament al tricolorilor

La debutul naţionalei în preliminariile CM 2022 şi cu ocazia participării României la EURO U21 2021, Federaţia Română de Fotbal a prezentat noul echipament de joc, într-un videoclip realizat cu participarea legendarilor Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Miodrag Belodedici, Mirel Rădoi şi Adrian Mutu.

581 afișări
Imaginea articolului Naţionalele de fotbal, în haină nouă. A fost lansat noul echipament al tricolorilor

Sursa foto: FRF

„Noua “armură” pentru marile provocări din teren şi din tribune pune elementele fundamentale ale identităţii noastre naţionale şi fotbalistice împreună cu spiritul tinerelor generaţii de suporteri şi fotbalişti.” se spune în descrierea făcută pe frf.ro

„Astfel, tricolorul, simbolurile declinate din blazonul echipei naţionale şi mesajul “Luptăm împreună” se regăsesc într-un format spectaculos care aduce galbenul tradiţional alături de alb, la nivelul şortului, în cromatica echipamentului de bază. Asta pentru ca albastru complet, respectiv albul complet, să caracterizeze celelalte două opţiuni de echipament.”

Primii care s-au întâlnit cu noul echipament au fost Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Miodrag Belodedici, Mirel Rădoi şi Adrian Mutu, personaje reper ale fotbalului românesc, care au realizat un material video de promovare alături de tinerii tricolori Radu Drăguşin şi Olimpiu Moruţan, dar şi de reprezentanţii României U16, ai fotbalului feminin, futsalului, naţionalei de nevăzători şi ai celei de e-fotbal!

„O să îmi amintesc toată viaţa ce am simţit când am îmbrăcat prima data tricoul echipei naţionale.” spune actualul selecţioner, Mirel Rădoi, în filmuleţul de prezentare. „Este acelaşi sentiment pe care l-am avut şi la intonarea imnului naţional, pur şi simplu mi s-a făcut pielea de găină. ” a mai spus fostul internaţional roman.

„În momentul în care l-am îmbrăcat prima data, tricoul echipei naţionale mi s-a lipit de suflet şi a rămas acolo, chiar şi acum.” se confesează şi Gică Popescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici