Naţionalele U17 şi U19 şi-au aflat adversarii din campaniile Campionatelor Europene de fotbal

Selecţionatele României U17 şi U19 şi-au aflat adversarii din următoarea campanii de calificare ale Campionatelor Europene. Joi, 6 decembrie, a avut loc tragerea la sorţi, la Nyon. Adversarii nu sunt deloc uşori.

162 afișări
Imaginea articolului Naţionalele U17 şi U19 şi-au aflat adversarii din campaniile Campionatelor Europene de fotbal

Naţionalele U17 şi U19 şi-au aflat adversarii din campaniile Campionatelor Europene de fotbal

România U17, antrenată de Adrian Văsâi, a fost repartizată în Grupa 10, alături de Rusia, Elveţia şi San Marino. Toate partidele vor avea loc în România, în perioada 24-30 octombrie 2019.

Programul meciurilor:

24 octombrie: Rusia – San Marino, România – Elveţia

27 octombrie: Rusia – România, Elveţia – San Marino

30 octombrie: Elveţia – Rusia, San Marino – România

Selecţionatele U17 au fost repartizate în 13 grupe. Primele două clasate şi cele mai bune 4 formaţii clasate pe 3 merg la Turneul de Elită, ce va fi organizat în primăvara lui 2020. De acolo se vor decide echipele calificate la European. Câştigătoarele celor 8 grupe şi cele mai bune 7 locuri secunde merg la competiţia ce va fi organizată de Estonia.

România U19, cu Laurenţiu Roşu selecţioner, a fost distribuită în Grupa 2, alături de Spania, Serbia şi Lituania. Meciurile vor avea loc în Serbia, în perioada 8-14 octombrie 2019.

Programul meciurilor:

8 octombrie 2019: Spania – Lituania, România – Serbia

11 octombrie 2019: Spania – România, Serbia – Lituania

14 octombrie 2019: Spania – Serbia, Lituania – România

Preliminariile U19 sunt organizate în 13 grupe. Primele două clasate se califică în Turul de Elită. Campioantul European 2020 va fi organizat de Irlanda de Nord, unde se califică câştigătoarele de grupă ale Turului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici