Neagoe a demisionat de la Pandurii Târgu Jiu

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat, duminică, după meciul cu Universitatea Cluj, scor 2-2, că antrenorul Eugen Neagoe şi-a prezentat demisia.

2 afișări
Imaginea articolului Neagoe a demisionat de la Pandurii Târgu Jiu

Neagoe a demisionat de la Pandurii Târgu Jiu

"Neagoe a demisionat şi de aceeastă dată este definitiv", a spus Condescu.

"Eu nu ştiu de mai multe demisii, Eugen Neagoe şi-a prezentat o singură dată demisia după meciul cu Gloria Bistriţa şi aceea a fost verbală. L-am convins atunci că e bine să continuăm după o discuţie pe care am avut-o şi cu jucătorii. Nu a fost definitorie poziţia lor dar am ţinut cont şi de ce au gândit ei. Din păcate, în acest moment am hotărât împreună cu antrenorul să nu mai continuăm. Domnul Neagoe şi-a prezentat demisia şi acum e definitivă. Odată ce pleacă antrenorul principal, cred că aceeaşi vină o poartă şi antrenorii secunzi. Şi secunzii şi-au dat demisia verbală la fel ca Neagoe. Dar de data aceasta este o măsură asupra căreia nu se va mai reveni", a afirmat Condescu.

Eugen Neagoe nu s-a prezentat la conferinţa de presă de după meciul cu Universitatea Cluj, din etapa a XVIII-a a Ligii I.

Neagoe a mai demisionat şi în urmă cu o săptămână, după înfrângerea din meciul cu Gloria Bistriţa, însă în cele din urmă s-a răzgândit, după ce a discutat cu jucătorii şi cu Marin Condescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici