Neagoe: Dacă nu îşi vor schimba atitudinea, mulţi jucători vor rămâne în afara lotului

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Eugen Neagoe, a declarat, după înfrângerea, cu scorul de 3-1, înregistrată în meciul cu Astra, că mulţi dintre jucătorii care au evoluat la Ploieşti vor rămâne în afara lotului dacă nu îşi vor schimba atitudinea.

11 afișări
Imaginea articolului Neagoe: Dacă nu îşi vor schimba atitudinea, mulţi jucători vor rămâne în afara lotului

Neagoe: Dacă nu îşi vor schimba atitudinea, mulţi jucători vor rămâne în afara lotului (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost o zi mohorâtă şi foarte urâtă pentru noi. N-am jucat nimic la Ploieşti, mai ales în primele 20-25 de minute. Probabil mulţi dintre jucătorii mei au gândit că sunt încă în vacanţă. Dacă nu-şi vor schimba atitudinea, mulţi dintre cei care au fost în teren astăzi vor rămâne în afara lotului. Am pierdut pentru că am intrat plini de noi în teren, unde s-a văzut că nu e de ajuns doar prezenţa. A fost un joc urât al nostru, cu greşeli inadmisibile", a spus Neagoe.

Eugen Neagoe consideră că arbitrul Alexandru Deaconu nu reprezintă motivul pentru care Universitatea Craiova a pierdut meciul cu Astra.

"Nu din cauza lui Deaconu am pierdut la Ploieşti. Trică a făcut un gest urât, care nu cred că va rămâne fără urmări", a menţionat el.

Formaţia Astra Ploieşti a învins, duminică, pe teren propriu, echipa Universitatea Craiova, cu scorul de 3-1 (2-0), într-o partidă contând pentru etapa a X-a a Ligii I.

În minutul 86, Trică a faultat la mijlocul terenului şi a fost avertizat cu cartonaş galben, moment în care fotbalistul Universităţii Craiova a încercat să-l lovească pe arbitrul Alexandru Deaconu. "Centralul" partidei i-a arătat direct cartonaşul roşu mijlocaşului oltean, care a încercat să se repeadă din nou la Deaconu, însă a fost ţinut de mai mulţi coechipieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici