Neagoe: Pandurii a marcat repede şi practic am început jocul de la 0-1

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Eugen Neagoe, a declarat, luni seară, că echipa sa a început practic de la 0-1 meciul cu Pandurii Târgu Jiu, pierdut cu scorul de 1-3, în etapa a VII-a a Ligii I.

8 afișări
Imaginea articolului Neagoe: Pandurii a marcat repede şi practic am început jocul de la 0-1

Neagoe: Pandurii a marcat repede şi practic am început jocul de la 0-1 (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Îmi este greu să vorbesc după această înfrângere, am început jocul foarte relaxaţi, practic de la 1-0 pentru Pandurii. Iar ulterior am încercat să revenim dar am ratat trei ocazii mari în prima repriză dar nu am reuşit să înscriem şi am primit al doilea gol dintr-o fază fixă nepermis de uşoară. Cam asta a fost istoria primei reprize. Am încercat în repriza a doua să intrăm în joc dar iarăşi am făcut o greşeală şi am primit golul trei şi practic s-a cam terminat jocul", a declarat antrenorul formaţiei Universitatea Craiova.

"Aşa se întâmplă când tratăm uşor unele faze fixe când toţi jucătorii ştiu ce au făcut şi noi ratăm cu uşurinţa cu care am ratat în seara asta. Dacă s-a terminat 3-1 nu poţi să mai vorbeşti dacă e just sau nu. Asta a fost istoria jocului, Pandurii a marcat repede şi noi am început jocul de la 1-0 deşi cred că am avut ocazii mult mai mari şi mai clare decât ei, dar acesta este fotbalul", a spus Neagoe.

Eugen Neagoe a precizat că jucătorii sunt trişti că au pierdut, dar trebuie să meargă mai departe. "Acum nu rămâne decât să ne pregătim să analizăm greşelile pe care le-am făcut şi să mergem mai departe. Ne aşteaptă un meci destul de greu vineri la Craiova cu Rapid şi sper ca şi moralul lor să fie altul la acel meci. Nu ne-a surprins Pandurii, ne surprindea dacă nu primeam golurile aşa cu uşurinţa cu care le-am primit şi am ratat foarte mult în loc să se facă 1-1 la acea ocazie a lui Costea", a adăugat Neagoe.

"Noi am ratat la ocaziile prin Dina sau Piţurcă şi ei au marcat, dacă marcam şi noi probabil alta era istoria jocului dar fotbalul totdeauna te pedepseşte când ratezi atâtea ocazii cu atâta uşurinţă şi primeşti goluri din faze fixe. Sunt foarte supărat, nu pot fi bucuros după o înfrângere. Nu este normal să nu jucăm pe teren şi să câştigăm la masa verde. Nu a fost nici o şedinţă în vestiar, e o tristeţe că am pierdut dar la fotbal trebuie să fim bărbaţi, să recunoaştem că au fost mai buni ca noi şi să mergem mai departe. Trebuie să reparăm ce nu a mers în seara asta", a completat tehnicianul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici