Neculaie: Dinu Gheorghe nu pleacă nicăieri

Patronul grupării FC Braşov, Ioan Neculaie, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că Dinu Gheorghe nu va părăsi pe FC Braşov, pentru a prelua o funcţie de conducere la Steaua Bucureşti.

53 afișări
Imaginea articolului Neculaie: Dinu Gheorghe nu pleacă nicăieri

Neculaie: Dinu Gheorghe nu pleacă nicăieri (Imagine: Dinu Gheorghe/Mediafax Foto)

"Unde să plece, Dinu Gheorghe? Nu pleacă nicăieri, avem treabă de făcut aici, la Braşov, unde trebuie să continue munca bună pe care a făcut-o", a declarat Neculaie.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că l-a sunat pe preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe, pentru a-i cere un răspuns cu privire la oferta pe care i-a făcut-o dar acesta nu i-a raspuns la telefon.

"L-am sunat pe Dinu Gheorghe şi nu mi-a răspuns, probabil că era supărat. Se aştepta ca noi să mâncăm bătaie la Urziceni şi să se califice Braşovul în Liga Europa. Eu l-am sunat, m-am ţinut de cuvânt. A zis că rămâne la Braşov? Asta este, probabil că d'aia nu mi-a răspuns la telefon. Eu nu am făcut niciun joc de doi lei, pentru că nu fac", a spus Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici