Neli Lucescu spune că Mircea Lucescu va rămâne internat în spital aproximativ o săptămână

Neli Lucescu a declarat, joi, că soţul său, Mircea Lucescu, operat de urgenţă la Doneţk după ce a suferit un preinfarct, va rămâne internat în spital aproximativ o săptămână.

268 afișări
Imaginea articolului Neli Lucescu spune că Mircea Lucescu va rămâne internat în spital aproximativ o săptămână

Neli Lucescu spune că Mircea Lucescu va rămâne internat în spital aproximativ o săptămână (Imagine: Toni Salabaşev/Mediafax Foto)

"I s-a făcut rău încă din cantonamentul echipei din Elveţia, se simţea foarte obosit, însă nu a vrut să meargă la doctor. La întoarcerea în Ucraina i s-a blocat o arteră de la inimă şi a fost dus de urgenţă la spital. O echipă de medici cardiologi s-au deplasat special de la Kiev pentru a face această intervenţie. Acum se simte bine, însă este foarte slăbit. Este pe perfuzii şi va mai sta în spital încă aproximativ o săptămână", a spus Neli Lucescu pentru site-ul sport.ro.

Soţia lui Mircea Lucescu l-a sfătuit pe fiul său, Răzvan Lucescu, să nu vină la spital, la Doneţk: "I-am spus lui Răzvan să nu vină, însă cred că el e deja pe drum".

Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a suferit un preinfarct, miercuri seară, şi a fost operat la Doneţk, informează prosport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici