Nepotul lui Ilie Balaci, Atanas, a debutat la CS Universitatea Craiova

  • Atanas Trică este fiul fostului antrenor de la rivala locală FC U Craiova 1948, Eugen Trică.
  • La doar 16 ani, evoluează atacant şi impresionează cu înălţimea: 1,91 metri.
  • Fratele mai mare al lui Atanas, Hristu, a îmbrăţişat cariera de actor.
292 afișări
Imaginea articolului Nepotul lui Ilie Balaci, Atanas, a debutat la CS Universitatea Craiova

Atanas Trică Sursafoto: Facebook Lorena Balaci

Fiul lui Eugen Trică şi al Lorenei Balaci a intrat pe teren în minutul 88 al partidei cu Academica Clinceni, din ultima rundă a play-off-ului Ligii 1. Momentul pătrunderii pe gazon nu a fost ales întâmplător, ci are legătură directă cu numărul purtat pe spate de Ilie Balaci, 8.

Atanas Trică, nepotul lui Ilie Balaci, a debutat pentru Universitatea Craiova la câteva zile după ce tatăl său a fost îndepărtat d la rivala locală FC U Craiova 1948, pe care a reuşit s-o promoveze în Liga 1.

Atanas Trică a venit la Universitatea Craiova la începutul acestui an, de la Daco-Getica, acolo unde a lucrat şi mama lui, iar la partida cu Academica Clinceni a bifat şi prima convocare la echipa mare, şi debutul în fotbalul profesionist la nivel de seniori chiar sub ochii mamei sale, aflată în tribunele arenei ”Ion Oblemenco”.

Alături de Lorena Balaci a fost şi bunica lui Atanas Trică, Daniela Balaci, care a fost vizibil emoţionată de moment.

La scurt timp de la intrarea lui Atanas Trică pe gazon, din peluza stadionului din Bănie a fost scandat numele regretatului Ilie Balaci, trecut în nefiinţă în octombrie 2018.

Atacantul în vârstă de doar 16 ani impresionează prin calităţi fizice remarcabile pentru vârsta sa, având 1.91 metri.

Atanas are un frate mai mare, Hristu, care se dedică meseriei de actor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici