Newcastle - Nottingham Forest 1-3, hat-trick al lui Wood de Boxing Day

  • Chris Wood a marcat un hat-trick împotriva fostului său club în victoria surprinzătoare a lui Nottingham Forest de marţi, înportiva lui Newcastle, în deplasare.
  • E doar a doua oară când Newcastle a pierdut acasă în Premier League în acest sezon.
67 afișări
Imaginea articolului Newcastle - Nottingham Forest 1-3, hat-trick al lui Wood de Boxing Day

Nottingham Forest a obţinut o victorie mare în deplasare de Boxing Day la Newcastle United, pe care a învins-o cu 3-1, după ce gazdele au deschis scorul.

Magpies au fost aproape neînvinşi pe teren propriu în Premier League în acest sezon, iar iniţial părea că vor obţine o victorie festivă în faţa „pădurarilor”, care nu au fost în formă în ultimele meciuri.

Forest s-a dovedit a fi letală pe contraatac, iar finalizările de efect ale lui Wood au adus o primă surpriză de Boxing Day, în Premier League.

Prima victorie a lui Nuno Espirito Santo în calitate de antrenor al lui Forest i-a permis să se îndepărteze de zona retrogradării, în timp ce Newcastle a suferit a treia înfrângere în patru meciuri din Premier League.

Isak a deschis scorul din penalty, în minutul 23, iar Wood a egalat în primul minut suplimentar de joc, al primei reprize.

Scorul final a fost stabilit în primul sfert de oră, după ce Wood a mai marcat de două ori, în minutele 53 şi 60.

Nottingham e acum pe locul 16, cu 17 puncte, în timp ce Newcastle e pe 7, cu 29 de puncte, după primul meci al Boxing Day. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici