Neymar, accidentat, nu va mai evolua la Cupa Mondială: "Mi s-a furat visul de a fi în finala CM". FIFA analizează posibilitatea unei proceduri disciplinare

Atacantul brazilian Neymar, care a fost scos pe targă în minutul 88 al meciului cu naţionala Columbiei, de la Fortaleza, a suferit o fractură de vertebră şi nu va mai juca la Cupa Mondială, a declarat medicul echipei Braziliei, Rodrigo Lasmar.

9487 afișări
Imaginea articolului Neymar, accidentat, nu va mai evolua la Cupa Mondială: "Mi s-a furat visul de a fi în finala CM". FIFA analizează posibilitatea unei proceduri disciplinare

Neymar, accidentat, nu va mai evolua la Cupa Mondială (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Neymar: Mi s-a furat visul de a fi în finala CM

Atacantul Neymar, accidentat şi indisponibil pentru restul Cupei Mondiale, a declarat, sâmbătă, că i s-a "furat visul" de a juca finala competiţiei organizată chiar în Brazilia, informează AFP.

"Mi s-a furat visul de a juca finala Cupei Mondiale, dar încă visez să fiu campion mondial. Mai avem două meciuri şi sunt sigur că toţi coechipierii mei vor lupta pentru a ridica trofeul", a declarat Neymar, citat de site-ul federaţiei braziliene (CBF).

Jucătorul a părăsit, sâmbătă, cantonamentul de la Teresopolis, pentru a merge la familia sa.

"Testele efectuate au arătat că a suferit o fractură la nivelul celei de-a treia vertebre lombare", a declarat Rodrigo Lasmar.

Atacantul brazilian Neymar a fost scos pe targă în minutul 88 al meciului cu naţionala Columbiei, de la Fortaleza, fiind transportat la spital pentru teste medicale.

El s-a accidentat la spate, la un duel cu Zuniga şi a rămas întins pe gazon, cu mâinile la ochi, înainte de a fi scos pe targă.

La meciul din semifinale cu Germania, Brazilia nu va putea conta nici pe serviciile căpitanului Thiago Silva, care va fi suspendat.

FIFA analizează posibilitatea deschiderii unei proceduri disciplinare în cazul Neymar

FIFA a anunţat, sâmbătă, că înregistrările video şi rapoartele oficialilor de la meciul Brazilia - Columbia, scor 2-1, vor fi analizate pentru a se vedea dacă trebuie deschisă o procedură disciplinară împotriva fundaşului Juan Zuniga, care l-a accidentat pe Neymar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici