Nicholas David Ionel a câştigat finala turneului ITF de la Jakarta

Jucătorul român de tenis Nicholas David Ionel a câştigat duminică finala turneului ITF masculin simplu M15 din Jakarta, Indonesia. Românul, principal favorit şi locul 228 în clasamentul mondial ATP, l-a învins în pe favoritul numărul 4, pe indianul Sidharth Rawat (29 ani, 588 ATP).

546 afișări
Imaginea articolului Nicholas David Ionel a câştigat finala turneului ITF de la Jakarta

Sursa foto: Instagram/Ionel Nicholas David

Ionel s-a impus cu 4-6, 5-1, 7-6 (9) după un tiebreak cu emoţii, câştigând al zecelea turneu ITF al carierei.

În drumul său spre finală, Ionel i-a învins pe sârbul Boris Butulija, coreeanul Sanhui Shin, indonezianul Rifqi Fitriadi şi pe japonezul.

Turneul de la Jakarta a fost dotat cu premii totale în valoare de 15.000 dolari.

Nicholas David Ionel va atinge începând de luni un nou maxim al carierei în clasamentul ATP, urmând să ocupe locul 225.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici