Nicolae Cârnat, golgheterul echipei de la Academia Gheorghe Hagi la Mundialito

Jucătorul Nicolae Cârnat a fost golgheterul echipei de la Academia Gheorghe Hagi, cu 13 reuşite, la cea de-a 17-a ediţie a Mundialito, turneu internaţional de fotbal destinat copiilor cu vârste cuprinse între 7 şi 12 ani, care a avut loc la Vila Real de Santo Antonio (Portugalia).

96 afișări
Imaginea articolului Nicolae Cârnat, golgheterul echipei de la Academia Gheorghe Hagi la Mundialito

Gheorghe Hagi a înmânat premiul cel mai bun antrenor la grupa 2002/2003 lui Alfredo Ramos Lopez (FC Valencia) şi formaţiei Benfica Lisabona, vicecampioana de la grupa 1998/1999 (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Fotbalistul de la Academia Gheorghe Hagi a stârnit interesul oficialilor de la AC Milan. Reprezentanta României, participantă la grupa 1998/1999 a fost eliminată în sferturile de finală, după loviturile de departajare, de Spartak Moscova.

La competiţie au participat 150 de echipe din 38 de ţări la trei categorii de vârstă.

Învingătoarele turneului au fost Atletico Madrid la grupa 2002/2003, FC Sevilla la grupa 2000/2001 şi Fundaţia Samuel Eto'o la grupa 1998/1999.

Fostul selecţioner al României, Gheorghe Hagi, a înmânat premiul cel mai bun antrenor la grupa 2002/2003 lui Alfredo Ramos Lopez (FC Valencia) şi formaţiei Benfica Lisabona, vicecampioana de la grupa 1998/1999.

Organizatorii au anunţat că ediţia de anul viitor se va desfăşura pe vasul de croazieră Liberty of the Sea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici