Nicolae Dică, despre meciul Steaua - Rapid: "A fost o atmosferă superbă pentru un meci de Liga 4"

Cei 36.277 de spectatori prezenţi sâmbătă seară pe Arena Naţională la derby-ul Steaua - Rapid l-au impresionat şi pe antrenorul vicecampioanei FCSB, Nicolae Dică (37 de ani).

358 afișări
Imaginea articolului Nicolae Dică, despre meciul Steaua - Rapid: "A fost o atmosferă superbă pentru un meci de Liga 4"

Nicolae Dică, despre meciul Steaua - Rapid: "A fost o atmosferă superbă pentru un meci de Liga 4"

"A fost o atmosferă superbă pentru un meci de Liga 4. Aţi văzut că la meciurile noastre vin suporterii şi nu se întâmplă absolut nimic. La meciul cu Sporting am avut 48.000 de suporteri şi nu s-a întâmplat nimic. Nu putem să facem o comparaţie între o echipă care se luptă pentru titlu şi a fost aproape de grupele Ligii Campionilor şi o formaţie care n-a putut să bată Rapidul. Diferenţa e că noi când am jucat în UEFA cu Rapid, pe Lia Manoliu, am avut 50.000 de spectatori. Dintre ei, au fost 40.000 de stelişti. Aseară a fost invers. Au fost 30 şi ceva de mii de spectatori, din care 20.000 de rapidişti. Stelişti mai puţin", a spus Dică, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Astra Giurgiu, din Liga 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici