Nicolae Stanciu: Nu va fi ultima dată când bat penalty-uri. Cred că meritam victoria

Nicolae Stanciu a ratat penalty-ul care-i putea aduce victoria României în meciul cu Muntenegru, iar mijlocaşul în vârstă de 23 de ani şi-a cerut scuzele suporterilor pentru semieşecul de pe Cluj Arena, scor 1-1.

952 afișări
Imaginea articolului Nicolae Stanciu: Nu va fi ultima dată când bat penalty-uri. Cred că meritam victoria

Nicolae Stanciu: Nu va fi ultima dată când bat penalty-uri. Cred că meritam victoria

În loc de trei puncte şi un start perfect de preliminarii, naţionala României a obţinut un singur punct din meciul cu Muntenegru. La finalul partidei, fostul jucător de la Steaua a spus că va continua să execute lovituri de la 11 metri.

"Îmi cer scuze coechipierilor şi tuturor românilor pentru penalty-ul ratat. Nu am avut lacrimi în ochi, am decis să execut penalty-ul. Din păcate nu am reuşit să marchez. Nu are rost să vorbim de terenul de joc. Trebuia să câştigăm meciul şi să arătăm că suntem mai buni decât ei. E un început de campanie, au apărut mulţi jucători noi, sperăm să învăţ şi să învăţăm din greşelile meciului de astăzi şi să câştigăm dubla din octombrie.

Probabil nu va fi ultima dată când bat penalty-uri. M-am simţit bine pe acea poziţie, am încercat să-mi pun coechipierii în valoare prin pase. Cred că meritam victoria. Nu cred că am suferit aşa mult, per total cred că a fost un meci bun, s-a făcut un efort mare şi neşansa a făcut să nu câştigăm", a spus Stanciu, după meciul cu Muntenegru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici