Niculae: O finală cu Steaua ar fi cea mai frumoasă

Atacantul dinamovist Marius Niculae a declarat, joi, la Liceul "I.L. Caragiale", unde a participat la "Ora de Prosport", că finala de vis a Cupei României - Timişoreana ar fi cea în care echipa sa ar întâlni marea rivală Steaua.

17 afișări
Imaginea articolului Niculae: O finală cu Steaua ar fi cea mai frumoasă

Niculae: O finală cu Steaua ar fi cea mai frumoasă (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Orice formaţie s-ar califica dintre Steaua şi Rapid e la fel de puternică. O finală cu Steaua ar fi cea mai frumoasă, derbiul campionatului să ajungă şi finala Cupei României. Dar mai avem până acolo, trebuie să mai batem încă o echipă să ajungem în finală. Ne-a trecut euforia după meciul cu Craiova pentru că ne aşteaptă un meci mult mai greu decât în cupă. Craiova îşi doreşte foarte multe revanşa şi sperăm să nu le dăm nicio şansă duminică. E un meci decisiv pentru a rămâne în cursa pentru campionat. Sunt nouă puncte diferenţă, destul de mult. Eu cred că avem puterea să batem Craiova, aşa cum s-a întâmplat în ultimul timp", a declarat Niculae.

Formaţia Dinamo Bucureşti s-a calificat în semifinalele Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 (0-1, 1-1), după loviturile de departajare, echipa Universitatea Craiova, în sferturile de finală ale competiţiei. Dinamo va întâlni din nou Universitatea Craiova, duminică, de la ora 19.45, în cadrul etapei a XV-a a Ligii I.

Niculae a povestit cum, în timpul liceului, chiulea de la ore pentru a juca fotbal: "Am amintiri frumoase din liceu, chiuleam de la ore ca să bat mingea. Mă taxa mama acasă. Am rupt multe perechi de «adidaşi», dar asta era situaţia, trebuia să facem sacrificii. Cu notele stăteam bine că altfel nu mă lăsa mama la fotbal. Dacă nu luam note bune mă ţinea acasă şi era cea mai drastică pedeapsă".

Atacanţii dinamovişti Marius Niculae şi Ionel Dănciulescu au participat joi la "Ora de Prosport", la liceul "I.L. Caragiale", unde au discutat cu elevii şi au acordat autografe.

Cotidianul ProSport, cu sprijinul Nike şi susţinut de ProFM, continuă proiectul început în urmă cu un an, "Ora de Prosport", timp de 4 săptămani, pe terenurile de sport ale liceelor "I.L. Caragiale" (11 noiembrie), "Gh. Lazăr" (17 noiembrie), J. Monnet (24 noiembrie) şi Sf. Sava (30 noiembrie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici