Nike nu va mai vinde produse care fac referire la fostul baschetbalist Kobe Bryant. Mesajul emoţionant afişat pe site-ul companiei

Moartea lui Kobe Bryant (41 de ani), în urma accidentului de elicopter de duminică, 26 ianuarie, a afectat pe toată lumea. Reacţiile şi consecinţele decesului legendarului baschetbalistului nu au întârziat să apară.

1291 afișări
Imaginea articolului Nike nu va mai vinde produse care fac referire la fostul baschetbalist Kobe Bryant. Mesajul emoţionant afişat pe site-ul companiei

Nike nu va mai vinde produse care fac referire la Kobe Bryant

După ce mai multe echipe, diferiţi sportivi, dar şi persoane publice au deplâns dispariţia fostului jucător al formaţiei LA Lakers, a venit şi rândul sponsorului principal al lui Bryant, Nike, să reacţioneze.

Compania americană a emis un comunicat de presă în care a anunţat că va scoate de pe piaţă toate produsele care îi poartă numele fostului baschetbalist sau care fac referire la acesta. Nike nu vrea ca acestea să fie cumpărate acum, ca mai apoi să fie vândute de speculanţi cu sume astronomice.

Această decizie a fost deja implementată pe site-ul oficial al companiei Nike, acolo unde nu se mai găsesc produsele cu numele lui Kobe Bryant.

Pe pagina principală a site-ului, Nike a scris un mesaj emoţionant:

"Alături de milioane de sportivi şi fani din întreaga lume, suntem devastaţi de vestea tragică.

Transmitem cele mai sincere gânduri către oamenii apropiaţi de Kobe, în special către familia şi prietenii lui.

A fost unul dintre cei mai mari sportivi ai generaţiei lui şi a avut un impact imens asupra lumii sportului şi comunităţii de baschet.

A fost un membru iubit al familiei Nike.

Ne va fi foarte dor de el.

Mambe Pentru Totdeauna".

Kobe Bryant era sponsorizat de mulţi ani de Nike, era prezent la mai multe evenimente organizate de compania americană şi se îmbrăca în hainele fabricate de Nike, în perioada în care juca baschet.

Legendarul jucător s-a retras de la echipa LA Lakers, formaţie pentru care a evoluat timp de 20 de ani, în aprilie 2016.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici