Noi DETALII despre starea lui Michael Schumacher. Cum comunică fostul campion mondial cu familia şi medicii

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, care luni a ieşit din comă şi a fost mutat din spitalul din Grenoble, comunică uneori cu membrii familiei sale şi cu medicii prin intermediul ochilor, scrie cotidianul Bild.

6065 afișări
Imaginea articolului Noi DETALII despre starea lui Michael Schumacher. Cum comunică fostul campion mondial cu familia şi medicii

Noi DETALII despre starea lui Michael Schumacher

Potrivit Bild, Schumacher reacţionează cel mai bine la soţia sa, Corinna, care a stat alături de el în toate cele 169 de zile de la accidentul de schi.

"El poate comunica uneori cu membrii familiei şi cu medicii cu ajutorul ochilor. În plus, fostul pilot poate respira singur în unele momente, deşi este conectat la aparatul de respirat. Voinţa sa şi cea a soţiei, Corinna, au fost cele care l-au ajutat pe fostul campion mondial să-şi revină din comă", scrie Bild.

Până acum se ştia că Schumacher poate auzi voci şi că răspunde la atingeri.

Purtătorul de cuvânt al familiei Schumacher, Sabine Kehm, a anunţat, luni, într-un comunicat, că Michael Schumacher a ieşit din comă şi a părăsit spitalul din Grenoble. El va urma o "lungă perioadă de readaptare", la un spital din Lausanne, unde a fost transferat.

"Schumacher a fost adus în această dimineaţă la Spitalul Universitar din Lausanne", a declarat pentru AFP, Darcy Christen, purtătorul de cuvânt al spitalului elveţian.

Lausanne este la aproximativ 40 de kilometri de locuinţa septuplului campion mondial de Formula 1, aflată la Gland, pe malul Lacului Leman.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici