Nouă echipe româneşti au drept de joc în cupele europene la volei

Nouă formaţii româneşti din prima ligă, din care cinci la feminin şi patru la masculin, au drept de înscriere în sezonul 2009-2010 al cupelor europene la volei, conform anunţului forului naţional de profil.

2 afișări

Federaţia Română de Volei a anunţat miercuri că toate echipele au obligaţia de a trimite documentaţia de înscriere în cupele europene până în 12 mai. Conform clasărilor finale în campionatul 2008-2009, participarea în competiţiile continentale este următoarea:

Feminin

Liga Campionilor

CSU Metal Galaţi – campioana României

Cupa CEV

CS Volei 2004 Constanţa

CS Dinamo Bucureşti

Challenge Cup

VC Unic LPS Piatra Neamţ

Ştiinţa Bacău.

Masculin

Cupa CEV

CVM Tomis Constanţa – campioana României

CS Dinamo Bucureşti

Challenge Cup

VCM LPS Piatra Neamţ

CS Remat Zalău.

În altă ordine de idei, în Divizia A au promovat formaţiile SCMU Craiova şi SCMV Braşov, care s-au clasat pe primele două poziţii la turneul de promovare de la Braşov.

La feminin, turneul similar va avea loc de vineri şi până duminică, la Cluj, cu participarea formaţiilor Universitatea din localitate, LPS Piteşti, IOR Bucureşti şi CSM Focşani. În primul eşalon vor promova primele două clasate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici