Novak Djokovic cere sprijin pentru victimele inundaţiilor din Serbia - FOTO

Novak Djokovic, numărul 2 mondial şi proaspătul câştigător al turneului de la Roma, a cerut sprijin pentru victimele inundaţiilor din ţara sa natală, Serbia.

331 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic cere sprijin pentru victimele inundaţiilor din Serbia - FOTO

Novak Djokovic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Novak Djokovic şi-a schimbat poza de pe profilul de pe Facebook cu una în care solicită sprijin pentru cei afectaţi de inundaţii.

Djokovic a publicat pe profilul său şi numărul contului unde pot fi făcute donaţii pentru conaţionalii săi.

"Suport şi solidaritate pentru poporul meu", a cerut Djokovic pe Facebook.

Novak Djokovic a câştigat, duminică, turneul ATP Masters 1000 de la Roma, învingându-l pe spaniolul Rafael Nadal (numărul 1 ATP), scor 4-6, 6-3, 6-3.

Novak Djokovic le-a dedicat victoria celor afectaţi de inundaţii şi a susţinut la final că săptămâna foarte frumoasă avută la Roma a fost umbrită de evenimentele tragice din Serbia, ţara sa natală: "Inima de pe teren este pentru voi. Dar este şi o dedicaţie specială pentru ţara mea, care suferă enorm în acest moment. Sufletul meu este alături de ei", a transmis Djokovic publicului venit pentru a asista la finala disputată cu Nadal.

"Încerc să contribui cu tot ceea ce pot. Sunt timpuri critice pentru ţara noastră şi pentru oamenii din Serbia. Dar suntem uniţi şi acest trofeu este dedicat lor", a precizat Djokovic.

Bosnia, Serbia şi Croaţia se confruntă de câteva zile cu cele mai grave intemperii de peste un secol, care au provocat moartea a cel puţin 45 de oameni. Zeci de mii de oameni au fost evacuaţi şi zeci de localităţi au fost devastate de alunecări de teren.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici