Novak Djokovic nu resimte presiunea turneului. Sârbul este principalul favorit la câştigarea US Open

  • În absenţa rivalilor Federer şi Nadal, Novak Djokovic se simte relaxat la US Open
  • Numărul 1 ATP a declarat că nu resimte presiunea suplimentară comparativ cu alte ediţii
  • Sărbul este principalul favorit la câştigarea turenului
289 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic nu resimte presiunea turneului. Sârbul este principalul favorit la câştigarea US Open

Sursa foto: profimedia

Novak Djokovic nu resimte presiunea suplimentară comparativ cu alte ediţii de US Open. Sârbul este încrezător în şansele sale şi îşi doreşte să câştige indiferent cu cine joacă. Marii absenţi ai turneului sunt Roger Federer şi Rafael Nadal.

„Nu simt nicio presiune suplimentară în comparaţie cu presiunea care există întotdeauna”, a declarat Djokovic pentru Eurosport.

Numărul 1 ATP este principalul favorit la câştigarea US Open, dar numai Dominic Thiem şi Daniil Medvedev sunt creditaţi cu şansa de a răstrurna situaţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici