Novak Djokovic va juca pentru Serbia în Cupa Davis

Novak Djokovic a anunţat că va participa din nou în actuala ediţie a Cupei Davis încercând să aducă un plus Serbiei în faţa Coreei de Sud, Canadei şi a spaniolului Alcaraz.

199 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic va juca pentru Serbia în Cupa Davis

Novak Djokovic a jucat şi anul trecut în Cupa Davis, sârbul acceptând de cele mai multe ori să joace pentru ţara sa. Sunt foarte puţine cazurile în care a ales să nu-şi reprezinte ţara, iar anul acesta o va face din nou. Cu siguranţă va spera să aibă mai mult ajutor decât anul trecut, deoarece atunci niciunul dintre coechipierii săi nu a reuşit să câştige vreun meci.

Nominalizaţii pentru prezenţa în echipă sunt Miomir Kecmanovic, Filip Krajinovic, Laslo Djere şi Dusan Lajovic, Djokovic sperând că aceştia îl vor ajuta să ducă Serbia cât mai departe în competiţie.

Serbia este într-o grupă dificilă cu Coreea de Sud, Spania şi Canada, ale cărei meciuri se joacă la Valencia, ceea ce dă Spaniei un avantaj în plus.

Djokovic nu va fi nevoit cel mai probabil să joace împotriva lui Nadal în Cupa Davis, dar va trebui să se confrunte cu Carlos Alcaraz, care şi-a confirmat prezenţa, precum şi cu recent încoronatul campion de la Montreal, Carreno Busta.

Nu va avea cu siguranţă o sarcină uşoară nici în faţa numărului 9 mondial, canadianul Felix Auger Aliassime.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici