Novak Djokovici s-a calificat în finală la Australian Open

Tenismanul sârb Novak Djokovici, cap de serie numărul unu şi deţinătorul trofeului, s-a calificat, joi, în finală la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

299 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovici s-a calificat în finală la Australian Open

Novak Djokovici s-a calificat în finală la Australian Open (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Djokovici l-a învins, în semifinale, cu scorul de 6-2, 6-2, 6-1, pe spaniolul David Ferrer, al patrulea favorit al competiţiei.

Novak Djokovici va juca a patra finală din carieră la Australian Open, el reuşind să le câştige pe primele trei în 2008, 2011 şi 2012.

În finala de la Melbourne, Djokovici îl va întâlni pe învingătorul partidei dintre britanicul Andy Murray, cap de serie numărul 3, şi elevţianul Roger Federer, al doilea favorit al competiţiei, meci care se va disputa vineri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici