Nu o supăra pe Elina Svitolina. Clipul care a devenit viral

  • Cel mai simpatic cuplu din tenis, Elina Svitolina şi Gael Monfils, se distrează chiar şi când joacă.
  • Jucătoarea din Ucraina a postat un clip devenit viral pe internet în care îşi ameninţă iubitul.
  • Elina Svitolina şi Monfils formează un cuplu din 2019.
1646 afișări
Imaginea articolului Nu o supăra pe Elina Svitolina. Clipul care a devenit viral

Mediafax

Elina Svitolina este una dintre cele mai populare jucătoare din tenis. Asta şi pentru că este activă pe reţelele de socializare. În ultimul clip postat, Svitolina îl "atacă" pe iubitul ei, Gael Monfils, cu mingi de tenis. Acesta nici nu clipeşte, deşi mingile trec milimetric pe lângă capul lui. 

”Ne place să prezentăm postăm clipuri, ne place să glumim unul pe seama celuilalt. E important să fim alături unul de celălalt şi până acum totul e grozav. Îmi place foarte mult să-l văd lângă mine şi cred că e la fel şi pentru el iar asta e foarte bine,” a spus Elina Svitolina, numărul cinci mondial. 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici