Numărul de participanţi estimat pentru ceremonia de deschidere Paris 2024 scade la 300.000

Numărul estimat de persoane care vor participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din acest an a fost revizuit şi a scăzut la aproximativ 300.000, a declarat miercuri ministrul francez de interne Gerald Darmanin.

243 afișări
Imaginea articolului Numărul de participanţi estimat pentru ceremonia de deschidere Paris 2024 scade la 300.000

Numărul de participanţi estimat pentru ceremonia de deschidere Paris 2024 scade la 300.000

Ceremonia de deschidere va fi o paradă de şase kilometri de-a lungul râului Sena, pe 26 iulie, pe fondul preocupărilor legate de securitate, în condiţiile în care Franţa se află în stare de alertă teroristă ridicată.

"Ideea este că vor fi 100.000 de persoane pe cheiurile inferioare (cu bilete cu plată) şi peste 220.000 de persoane pe cheiurile superioare (cu bilete gratuite)", a declarat Darmanin pentru postul de televiziune francez France 2, citat de Reuters.

"Apoi, mai sunt toţi cei care locuiesc acolo şi care vor putea închiria, să facă petreceri de-a lungul Senei".

Ultima dată când Darmanin a făcut o estimare a numărului de participanţi a fost în mai 2023, când a spus că se aşteaptă până la 600.000 de persoane la ceremonia de deschidere.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici