O arenă de 10.000 de locuri, construită în locul stadionului Steaua

Deşi la prima vedere pare un subiect complicat, amplasamentul pe care se află acum stadionul Steaua este practic o "mină de aur"! Iar imediat au apărut şi posibili investitori în spatele unor revendicări cel puţin inedite.

550 afișări
Imaginea articolului O arenă de 10.000 de locuri, construită în locul stadionului Steaua

O arenă de 10.000 de locuri, construită în locul stadionului Steaua (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

În plus, Helmuth Duckadam a mărturisit că MApN trebuie să gestioneze atent situaţia, deoarece riscă să intre negativ în istoria României pentru demolarea unui stadion care a adus glorie fotbalului românesc.

"Gata, plec din Ghencea şi nu mă mai interesează ce se întâmplă acolo. Să facă ce vor ăia de la MApN cu terenurile lor!" , a fost afirmaţia lui Gigi Becali, care l-a făcut pe primarul Chiajnei, Mircea Minea, să declare pentru prima dată public ce au de gând să facă cetăţenii comunei pe care o reprezintă.

"Domnule, nu este niciun secret şi nu glumesc absolut deloc. Terenurile pe care se află stadionul Steaua şi cele situate pe prelungirea Ghencea au fost înainte de război ale mai multor familii din comuna pe care eu o reprezint. Să ştiţi că oamenii îşi doresc pământurile înapoi, iar eu nu am de gând să mă cert cu nimeni. Aşa că vă rog să nu mă băgaţi în scandal cu Ministerul Apărării sau cu Gigi Becali. Eu v-am spus doar adevărul" , ne-a dezvăluit Mircea Minea.

Citeşte mai multe despre arena care va fi construită în Ghencea pe www.prosport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici