O companie aeriană îl ironizează pe Novak Djokovic după ce acesta a spus că nu e anti-vaxer

Novak Djokovic a dat primele declaraţii de presă după controversa de la Australian Open într-un interviu pentru BBC, în care s-a distanţat de eticheta de anti-vaxer. O companie aeriană low cost a făcut o postare pe Twitter în care l-a ironizat pe superstarul sârb pentru comentariile sale.

2342 afișări
Imaginea articolului O companie aeriană îl ironizează pe Novak Djokovic după ce acesta a spus că nu e anti-vaxer

O companie aeriană îl ironizează pe Novak Djokovic după ce acesta a spus că nu e anti-vaxer

Novak Djokovic a fost criticat de o mare parte a opiniei publice din întreaga lume din cauza poziţiei sale faţă de vaccinul anti Covid-19. După interviul dat celor de la BBC, campionul de tenis a fost ironizat de o companie aeriană low cost.

Djokovic a încercat să se distanţeze de eticheta de anti-vaxer, explicând că nu este împotriva vaccinurilor şi spunând că a fost vaccinat atunci când era copil.

El a mai spus totuşi că nu se va vaccina în viitorul apropiat şi că e dispus să renunţe la participarea la acele turnee de tenis care îi vor cere să fie vaccinat.

Echipa de social media a companiei aeriene low-cost s-a inspirat în mod clar din interviul dat de Djokovic, scriind pe Twitter:

„Nu suntem o companie aeriană, dar operăm zboruri cu avioane", ca răspuns la declaraţia: „Nu sunt anti-vax, dar voi sacrificat trofee dacă mi se cere să mă vaccinez.”

Chiar dacă postarea companiei a fost apreciată de zeci de mi de persoane, nu toată lumea a fost de acord cu poziţia acestora, acuzând faptul că se implică în această dispută.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici