O firmă rusă de pariuri oferă 100.000 de dolari pentru a cumpăra caracatiţa Paul

O firmă rusă de pariuri online a oferit suma de 100.000 de dolari pentru a cumpăra şi a anjaga celebra caracatiţă Paul, care a prezis fără greşeală rezultatele naţionalei Germaniei la Cupa Mondială din Africa de Sud, precum şi câştigătoarea turneului, informează presa din Rusia.

25 afișări
Imaginea articolului O firmă rusă de pariuri oferă 100.000 de dolari pentru a cumpăra caracatiţa Paul

O firmă rusă de pariuri oferă 100.000 de dolari pentru a cumpăra caracatiţa Paul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Caracatiţa va fi unul dintre cei 120 de angajaţi ai noştri. Specialiştii noştri au un salariu lunar de aproximativ 3.000 de dolari. Astfel că îl vom plăti pe Paul cu 5.000 de dolari", a declarat coproprietarul firmei Bet League, Oleg Juravski, pentru cotidianul Sovietski Sport.

Caracatiţa Paul, de la acvariul din Oberhausen, a devenit celebră pentru predicţiile sale privind Cupa Mondială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici