O Jogo: Săpunaru valorează cât doi jucători

Cotidianul O Jogo scrie, luni, că fundaşul echipei FC Porto, Cristian Săpunaru, face cât doi jucători, fiind "pur şi simplu perfect" la fazele aeriene, după evoluţiile românului în meciul amical cu Cagliari, scor 4-1, contând pentru turneul de la Braga.

45 afișări
Imaginea articolului O Jogo: Săpunaru valorează cât doi jucători

O Jogo: Săpunaru valorează cât doi jucători (Imagine: Mediafax Foto)

"Doi în unu. A început pe partea dreaptă, fără a se aventura mult, dar nu a lăsat nicio palmă de teren italienilor. Apoi, a făcut cuplu cu Rolando în centrul defensivei, poziţie unde a câştigat experienţă în timpul celor două sezoane la Rapid. A fost pur şi simplu perfect la fazele aeriene", a notat O Jogo.

Săpunaru a fost titular în meciul cu Cagliari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici