O nouă tragedie la Sepang: Un comisar de cursă a murit

Un comisar de cursă a decedat, sâmbătă, după ce a fost lovit de o motocicletă, la Sepang, la doi ani după decesul italianului Marco Simoncelli pe acelaşi circuit şi cu câteva săptămâni înainte de Grand Prix-ul Malaysiei la MotoGP.

8165 afișări
Imaginea articolului O nouă tragedie la Sepang: Un comisar de cursă a murit

Un comisar de cursă a decedat, pe circuitul de la Sepang (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Satish Suppiah a murit în timpul unei sesiuni de încercări din cadrul competiţiei Super Series a Malaysiei.

"Comisarul a fost luat imediat în primire, pe pistă, de echipa noastră medicală, iar apoi a fost transportat la spitalul Putrajaya. Din nefericire, el a murit din cauza rănilor", se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Cu câteva ore înainte de tragedie, Satish Suppiah postase mai multe mesaje pe Facebook, printre care şi următorul: "Shakespeare a spus: <<Mă simt întotdeauna fericit>>. Ştiţi de ce? Pentru că nu aştept nimic de la nimeni. Aşteptările te rănesc întotdeauna".

În 2011, italianul Marco Simoncelli, campion mondial în 2008 la clasa 250 cc, a încetat din viaţă pe circuitul de la Sepang.

Grand Prix-ul Malaysiei este programat la 13 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici