Obreja: Este imposibil să amenajăm sala Polivalentă în câteva ore

Preşedintele FR de Box, Rudel Obreja, spune că nu a fost anunţat că ambele evenimente programate la sfârşitul lunii martie, gala în care va boxa Adrian Diaconu şi turneul preolimpic de handbal, se vor desfăşura la Sala Polivalentă din Capitală şi susţine în continuare că acest lucru este imposibil.

1 afișare
Imaginea articolului Obreja: Este imposibil să amenajăm sala Polivalentă în câteva ore

Obreja: Este imposibil să amenajăm sala Polivalentă în câteva ore

"Din punctul meu de vedere nu se poate. Vom face repetiţii şi le voi demonstra că nu este fizic posibil să amenajăm sala în mai puţin de 10-11 ore. Vom vedea cum vom face, pentru că şi repetiţiile costă bani, că nu vine nimeni gratis să instaleze ringul, scaunele, sistemul de lumini şi echipamentul necesar transmiterii în direct a evenimentului. Cine spune că se poate nu ştie despre ce vorbeşte", a declarat, pentru MEDIAFAX, Rudel Obreja.

Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport (ANS), Octavian Bellu, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că turneul preolimpic de handbal feminin şi gala de box profesionist în care va lupta pugilistul Adrian Diaconu se vor desfăşura la Sala Ioan Kunst Ghermănescu din Bucureşti, în intervalul 28-30 martie.

"A sosit şi răspunsul scris din partea Federaţiei Internaţionale de Handbal, conform căruia este obligatorie o sală de minim 4.000 de locuri pentru organizarea turneului preolimpic feminin. Dacă România nu poate asigura organizarea competiţiei, aceasta se mută în altă ţară participantă. Astfel că vom organiza turneul preolimpic între 28 şi 30 martie, iar meciul de box din cadrul galei profesiniste, al lui Adrian Diaconu, va avea loc la 29 martie, de la ora 20.00. Meciurile de handbal din acea zi se vor desfăşura mai devreme, astfel încât cu câteva ore înaintea galei de box sala să fie eliberată pentru amenajare. Avem o echipă specializată, care se va ocupa de acest lucru. Nu puteam pierde organizarea turneului preolimpic", a spus Bellu.

Federaţiile române de box şi handbal îşi dispută dreptul de a organiza la Sala Polivalentă din Bucureşti două evenimente. Astfel, boxerul Adrian Diaconu ar trebui să lupte, în 29 martie, în această sală, pentru titlul mondial interimar la semigrea, versiunea WBC, iar naţionala de handbal feminin ar trebui să participe, în perioada 28-30 martie, tot la Polivalentă, la turneul preolimpic, alături de naţionalele similare ale Japoniei, Croaţiei şi Poloniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici