Ogăraru: Gestul meu nu a fost unul de sfidare

Fundaşul stelist George Ogăraru, care a smuls de pe gard, la finalul meciului cu Oţelul, pierdut cu scorul de 0-2, un banner al suporterilor cu mesajul "Mirajul banilor", a precizat într-un comunicat că gestul său nu a fost unul de sfidare, desconsiderare sau de lipsă de respect faţă de fani.

12 afișări
Imaginea articolului Ogăraru: Gestul meu nu a fost unul de sfidare

Ogăraru: Gestul meu nu a fost unul de sfidare (Imagine: Mediafax Foto)

"În ceea ce priveşte faptul că am desfăcut bannerul suporterilor la sfârşitul meciului cu Oţelul Galaţi, pot spune că acest gest nu este unul de sfidare, desconsiderare sau lipsă de respect faţă de fanii Stelei. Cu toţii îi respectăm şi apreciem faptul că vin alături de noi indiferent unde jucăm. Personal, consider că acest banner a simbolizat doar o supărare de moment a suporterilor, iar această echipă, care a adus atât de multe bucurii şi performanţe românilor, nu merita asta" a spus Ogăraru.

"Probabil că toată lumea cunoaşte faptul că relaţia dintre mine şi suporteri a fost una excelentă mereu, în primul rând datorită faptului că am făcut dintotdeauna parte din familia Stelei, atât la nivel de peluză, cât şi la nivel profesional. Uneori, însă, trebuie să fim corecţi şi să acordăm o şansă de reabilitare tuturor celor care ne dezamăgesc la un moment dat. Aş vrea să le mai transmit fanilor Stelei că tuturor celor care au jucat în partidele cu Sportul Studenţesc şi cu Oţelul Galaţi le pasă de evoluţiile avute, iar liniştea lor de zi cu zi depinde de rezultatele obţinute", se menţionează în comunicatul semnat de Ogăraru.

George Ogăraru a subliniat că Steaua are nevoie în prezent de sprijinul total al suporterilor. "Echipa are nevoie de sprijinul total al suporterilor în acest moment, mai ales dacă ne gândim la faptul că urmează o partidă foarte importantă din UEFA Champions League, împotriva celor de la Lyon. Sunt sigur că, avându-i alături pe cei care iubesc acest club, vom avea o şansă în plus de a obţine o victorie necesară pentru a spera la accederea în optimile competiţiei", a adăugat fotbalistul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici