Ogăraru: Ştiu despre interesul clubului AEK Atena pentru mine

Fundaşul George Ogăraru, aflat sub contract cu Ajax Amsterdam, a declarat că este la curent cu interesul grupării AEK Atena pentru el, dar că deocamdată nu poate spune prea multe, deoarece nu este nimic oficial, informează cotidianul elen Goalday.

21 afișări
Imaginea articolului Ogăraru: Ştiu despre interesul clubului AEK Atena pentru mine

Ogăraru: Ştiu despre interesul clubului AEK Atena pentru mine (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Sunt cu familia în Spania, în vacanţă. Am fost informat că AEK Atena este interesată de serviciile mele. Este una dintre echipele de top din Grecia. Oricum, momentan nu este nimic oficial şi nu pot vorbi prea multe despre acest subiect. I-am comunicat agentului meu să se ocupe de aceasta problemă şi să mă ţină la curent", a spus Ogăraru pentru publicaţia elenă.

În sezonul recent încheiat, Ogăraru a fost împrumutat de Ajax Amsterdam la Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici