Olăroiu despre Becali: Dacă îmi dă 50 de milioane de euro pe loc, tot nu vin la Steaua

Cosmin Olăroiu spune că nu este interesat să revină la Steaua şi că patronul Gigi Becali nu procedează bine atunci când dă vina pentru jocul slab al Stelei doar pe unul sau doi jucători.

141 afișări
Imaginea articolului Olăroiu despre Becali: Dacă îmi dă 50 de milioane de euro pe loc, tot nu vin la Steaua

Olăroiu despre Becali: Dacă îmi dă 50 de milioane de euro pe loc, tot nu vin la Steaua (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu mă interesează că Gigi Becali mă vrea la Steaua. Nu am timpul necesar şi starea să comentez mereu ce spune Gigi. Nu vreau să discut subiectul Steaua. Nu vin la Steaua din motive personale. E foarte greu să faci performanţă la Steaua, dar şi la alt club. Nu cred că-i o problemă de antrenor, sunt mult mai multe probleme", a declarat Olăroiu la gsptv.

Cred că Steaua are nevoie de multe lucruri: linişte, o strategie. Nu am vorbit cu nimeni de acolo. Suporterii Stelei ştiu mai bine despre ce e vorba, am discutat cu ei. Refuzul meu de a vorbi despre Steaua e doar din bun-simţ, viaţa mea, familia mea are alte personalităţi. Dică a venit singur la Steaua, s-a prezentat acolo singur? Nimeni nu poate să-l acuze pe Dică de ce se întâmplă la Steaua. Ce se întâmplă acolo, se întâmplă de 4 ani!

Citeşte mai multe despre declaraţiile lui Cosmin Olăroiu pe www.prosport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici