Olăroiu riscă să fie demis de la Al-Hilal (presă)

Antrenorul Cosmin Olăroiu riscă să fie demis de la conducerea tehnică a formaţiei saudite Al-Hilal, după ce a remizat, pe teren propriu, cu Al-Qadisiya, scor 0-0, şi a ratat şansa de a rămâne aproape de liderul Al-Ittihad, informează site-ul goal.com, citând presa din Orientul Mijlociu.

1 afișare
Imaginea articolului Olăroiu riscă să fie demis de la Al-Hilal (presă)

Olăroiu riscă să fie demis de la Al-Hilal (presă)

"S-a greşit mult în acest meci şi îl vom convoca pe antrenorul principal pentru a auzi ce are de spus. Totuşi, să păstrăm proporţiile - matematic încă avem şanse să concurăm cu Al-Ittihad. Timpul va decide", a declarat preşedintele clubului Al-Hilal, Mohamed bin-Faysal.

Olăroiu a fost acuzat de fanii saudiţi pentru că nu l-a folosit pe Sami Al-Jaber în întâlnirea de vineri. "Laşul, laşul", i-au scandat suporterii lui Olăroiu în timp ce acesta se îndrepta spre autocarul echipei.

Observatorii locali consideră că este o mare posibilitate ca Olăroiu să fie demis, după ce în sezonul trecut tehnicianul portughez Jose Peseiro a fost concediat deşi echipa se afla pe primul loc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici