Ole Gunnar Solskjaer acuză că a fost dezavantajat de arbitraj în meciul pierdut cu Sheffield United

Delegatul meciului pierdut de Manchester United cu 2-1 în faţa lui Sheffield United susţine că dracii roşii au fost dezavantajaţi de arbitraj la două decizii cheie, a declarat luni antrenorul Ole Gunnar Solskjaer, citat de BBC Sports.

338 afișări
Imaginea articolului Ole Gunnar Solskjaer acuză că a fost dezavantajat de arbitraj în meciul pierdut cu Sheffield United

Sursa foto: profimedia

Solskjaer consideră că rezultatul ar fi putut fi diferit dacă golul cu care oaspeţii au deschis scorul ar fi fost anulat, iar golul marcat după acest moment de Anthony Martial ar fi fost validat.

Cele două momente controversate fac referire la faptul că jucătorul lui Sheffield, Billy Sharp, l-ar fi împins pe portarul David de Gea, la golul cu care oaspeţii deschideau scorul prin Bryan, în timp ce fundaşul Harry Maguire a fost acuzat pe nedrept pentru că l-a faultat pe portarul oaspeţilor, Aaron Ramsdale, înainte ca Martial să fi trimis mingea în plasă.

Delegaţii meciurilor din Premier League sunt foşti jucători sau antrenori care evaluează independent acurateţea şi consistenţa deciziilor luate de brigda de arbitrii şi analizează modul în care aceştia au gestionat meciul.

O victorie împotriva echipei din subsolul clasamentului i-ar fi menţinut pe Red Devils, care se află pe locul doi în clasament, cu 41 de puncte, mai aproape de liderul Manchester City, care are 44 de puncte şi un meci mai puţin jucat.

Solskjaer susţine că a primit raportul delegaţilor referitor la arbitraj din care reiese că cele două decizii au fost greşite.

„Au recunoscut (delagaţii n.r.) că golul lor ar fi trebuit să fie anulat şi că al nostru ar fi trebuit să fie validat” a mai spus norvegianul, adăugând că e mult mai probabil să câştigi un meci atunci când conduci cu 1-0, decât atunci când eşti condus cu acelaşi scor.

Echipa VAR din Premier League a analizat ambele incidente şi, în ambele cazuri, a decis să susţină decizia luată de arbitrul Peter Bankes pe teren.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici