Omar Elabdellaoui de la Galatasaray a suferit arsuri la faţă şi leziuni la ochi, după o explozie de artificii în noaptea de Revelion

  • Oficialii grupării turce Galatasaray au anunţat, vineri, citaţi de cotidianul Hurriyet, că internaţionalul norvegian Omar Elabdellaoui a fost dus la spital.
  • Fotbalistul a suferit un accident cu artificii, produs în locuinţa lui.
  • Omar Elabdellaoui a suferit arsuri la faţă şi leziuni la ochi.
511 afișări
Imaginea articolului Omar Elabdellaoui de la Galatasaray a suferit arsuri la faţă şi leziuni la ochi, după o explozie de artificii în noaptea de Revelion

Jucătorul a suferit arsuri la faţă şi leziuni la ochi, a anunţat clubul, adăugând că se fac investigaţii suplimentare pentru a stabili gravitatea accidentului.

Conform sursei citate, artificiile ar fi explodat în mâna fotbalistului de 29 de ani.

Turcii de Hurriyet susţin că posibil ca fostul jucător al lui Manchester City să îşi fi pierdut vederea, fără să ofere mai multe detalii.

Surse citate de ziarul turc susţin că apropiaţi ai clubului Galatasaray au afirmat că Elabdellaoui era conştient, într-o stare stabilă şi că nu a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Managerul lui Galatasaray, Fatih Terim, şi căpitanul echipei, Arda Turan, au mers la spital pentru a-l vizita pe Elabdellaoui, care a semnat cu Galata în 2020, venind de la echipa greacă Olympiacos FC.

Cluburile turceşti - inclusiv Fenerbahce, Besiktas şi Trabzonspor, rivalii lui Galatasaray din Super Lig - au reacţionat pe reţelele sociale urându-i lui Elabdellaoui o recuperare rapidă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici