Open-ul de tenis de la Indian Wells se apropie. Nume mari ale tenisului vor fi anunţate la start

BNP Paribas Open Indian Wells 2022 se apropie din ce în ce mai mult, iar toate numele mari vor fi prezente, întrucât pe lista de înscrieri se află Djokovic, Nadal, Medvedev şi mulţi alţii.

355 afișări
Imaginea articolului Open-ul de tenis de la Indian Wells se apropie. Nume mari ale tenisului vor fi anunţate la start

Open-ul de tenis de la Indian Wells se apropie. Nume mari ale tenisului vor fi anunţate la start

Turneul revine în 2022 şi va fi organizat în perioada obişnuită, la începutul anului. Evenimentul a avut loc anul trecut, dar la multe luni după ce se desfăşoară de obicei, în martie.

Ediţia din 2022 promite să fie un eveniment mult mai puternic decât anul trecut, când Cameron Norrie a câştigat titlul. Spre deosebire de acel eveniment, se pare că de data aceasta îi vom vedea la start atât pe Djokovic, cât şi pe Nadal.

Sârbul este cap de afiş pe lista de înscrieri, în ciuda statutului său de nevaccinat. Rămâne de văzut dacă acest lucru va reprezinta o dificultate pentru participarea sa.

Toţi jucătorii aflaţi în top 20 sunt pregătiţi să participe la acest eveniment, niciun jucător nu s-a retras încă. Dominic Thiem este un nume care a lipsit o vreme de pe terenuri, dar austriacul este pregătit să revină la acest eveniment.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici