Opt persoane arestate în scandalul fotografiei cu Michael Phelps

Opt persoane au fost arestate de poliţia din Richland (Carolina de Sud) în urma scandalului declanşat după ce un săptămânal britanic a publicat o fotografie în care înotătorul american Michael Phelps apare fumând canabis la o petrecere.

16 afișări
Imaginea articolului Opt persoane arestate în scandalul fotografiei cu Michael Phelps

Opt persoane arestate în scandalul fotografiei cu Michael Phelps (Imagine: www.newsoftheworld.co.uk)

Potrivit unui post local de televiziune, şapte persoane au fost arestate pentru posesie de droguri, iar o alta pentru trafic de droguri. Numele persoanelor arestate nu au fost precizate, însă printre acestea nu se află sportivul american.

Michael Phelps, de opt ori medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Beijing, a fost suspendat pe 6 februarie pentru trei luni de către Federaţia Americană de Nataţie, după ce News of the World a publicat o fotografie cu el fumând canabis în timpul unei petreceri din noiembrie 2008, ce a avut loc în Carolina de Sud. Înotătorul a precizat ulterior că nu este un consumator regulat de canabis.

Pipa cu care Michael Phelps a fumat canabis a fost confiscată de poliţie, iar proprietarul acesteia, care nu a fost prezent la petrecere, a fost arestat pentru că a încercat să o vândă pe site-ul eBay contra sumei de 100.000 de dolari.

Citeşte şi:

Phelps şi-a cerut scuze, după ce News of the World a scris că a fumat canabis la o petrecere

Michael Phelps, suspendat pentru trei luni

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici