Opt suporteri ai echipei Trabzonsor arestaţi după meciul cu Oţelul

Opt suporteri ai echipei Trabzonspor au fost arestaţi în urma unor incidente ce au avut loc după meciul de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, scor 1-2, din manşa secundă a finalei Cupei UEFA Intertoto, informează cotidianul Milliyet.

1 afișare
Imaginea articolului Opt suporteri ai echipei Trabzonsor arestaţi după meciul cu Oţelul

Opt suporteri ai echipei Trabzonsor arestaţi după meciul cu Oţelul

Fanii au cerut demisia conducerii clubului Trabzonspor şi au protestat la adresa tehnicianului Ziya Dogan după înfrângerea în urma căreia echipa turcă a ratat calificarea în turul doi preliminar al Cupei UEFA.

Incidentele au avut loc în momentul în care fotbaliştii formaţiei din Trabzon se urcau în autocar. Suporterii au atacat autocarul cu sticle şi alte obiecte, iar poliţia a intervenit. În altercaţii, un suporter şi-a fracturat un picior. Poliţia a arestat opt fani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici