Organizatorul Balonului de Aur spune că votul este „foarte, foarte strâns”

Vincent Garcia, redactorul-şef al France Football, organizatorul Ballon d'Or, a dezvăluit că lupta pentru râvnitul premiu din acest an este "foarte, foarte strânsă".

597 afișări
Imaginea articolului Organizatorul Balonului de Aur spune că votul este „foarte, foarte strâns”

Organizatorul Balonului de Aur spune că votul este „foarte, foarte strâns”

Potrivit lui Fabrizio Romano, Lionel Messi este marele favorit la câştigarea premiului. Argentinianul a câştigat pentru prima dată Cupa Mondială la finalul anului trecut şi a fost preferat de Eden Hazard şi Olivier Giroud pentru a câştiga premiul pentru a opta oară, luni seară.

Dar Messi nu este singurul jucător în cursă. Erling Haaland a câştigat tripla în sezonul său de debut cu Manchester City, doborând şi recordul de goluri în Premier League.

Căpitanul Franţei, Kylian Mbappé, care, la fel ca Messi, a strălucit la Cupa Mondială din Qatar, terminând cel mai bun marcator şi marcând un hat-trick în finală, va fi, de asemenea, în competiţie.

Garcia a declarat pentru Téléfoot că în acest an cursa pentru Balonul de Aur este "foarte, foarte strânsă". El a adăugat că performanţa individuală este criteriul principal, iar cea colectivă este secundară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici