Oţelul Galaţi - Astra Ploieşti, scor 3-2, în Liga I

Echipa Oţelul Galaţi a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-0), formaţia Astra Ploieşti, în ultimul meci al etapei a XV-a din Liga I.

101 afișări
Imaginea articolului Oţelul Galaţi - Astra Ploieşti, scor 3-2, în Liga I

Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oţelul Galaţi (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Gazdele au marcat prin Ibeh '19, Pena '80 şi Iorga '90+1, iar oaspeţii au punctat prin Ganea '76 şi Seto '82.

În minutul 19, Gabriel Viglianti a centrat de pe partea dreaptă, iar Ibeh a preluat şi a şutat calm, de la 8 metri, pe lângă un fundaş advers, deschizând scorul.

Jucătorul formaţiei Astra, Liviu Ganea, a egalat în minutul 76, scor 1-1, cu un şut plasat, de la peste 25 de metri.

Patru minute mai târziu, Marius Pena a împins mingea în poartă de la un metru, după o pasă venită din partea stângă de la Giurgiu, şi a readus Oţelul în avantaj, scor 2-1.

Japonezul Seto a egalat în minutul 82, trimiţând mingea în poartă de la doi metri, după un corner la care Miranda a reluat cu capul spre poartă iar Baotic a respins slab.

Punctul victoriei s-a marcat în primul minut de prelungire. Ibeh a centrat de pe partea stângă, balonul a ajuns la Iorga, care l-a driblat pe Crăciun şi a trimis mingea, de la 10 metri, în poarta apărată de Miron.

Oţelul Galaţi: 1. Baotic - 3. Râpă, 18. Costin, 16. Sârghi, 23. Sălăgeanu - 37. Viglianti (10. Mojsov '72), 29. Giurgiu - 7. Iorga, 15. Ibeh, 6. Pătraş (14. Ilie '65) - 9. Axente (27. Pena '79). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Astra Ploieşti: 82. Miron - 4. Mihalache, 5. Rohat, 3. Oprsal, 25. Crăciun - 14. Păun (9. Djokic '78), 7. Paulinho, 8. Seto, 16. Gheorghe - 11.Miranda, 19. Ganea. Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonaşe galbene: Viglianti '12, Giurgiu '58, Iorga '68, Râpă '77 / Crăciun '56, Miranda '64, Djokic '90+2

Arbitri: Augustus Constantin (centru) - Sebastian Gheorghe, Sebastian Stoianof (asistenţi) - Ciprian Amarandei (rezervă)

Observatori: Tudor Constantinescu, Pavel Peniu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici