Oţelul Galaţi învinge Steaua cu emoţii, fără Dorinel Munteanu pe bancă

  • Oţelul Galaţi s-a impus joi seara în derby-ul etapei a doua din play-off-ul Ligii a 2-a în compania liderului clasamentului, Steaua Bucureşti.
  • Gălăţenii au câştigat cu 3-2, după ce la pauză conduceau cu 3-0.
  • Steaua poate pierde locul de lider, dacă Poli Iaşi câştigă în Copou, cu Gloria Buzău.
341 afișări
Imaginea articolului Oţelul Galaţi învinge Steaua cu emoţii, fără Dorinel Munteanu pe bancă

Sursa foto: Facebook/CS Oţelul Galaţi

Victoria gălăţenilor, în primul meci al etapei, face ca urmăritoarele, Dinamo, Unirea Dej şi Gloria Buzău să fie acum la distanţă de 7 puncte.

Oţelul, cu antrenorul Dorinel Munteanu suspendat, a făcut o primă repriză foarte bună, nigerianul Kehinde Fatai reuşind o dublă în minutele 14 şi 21, pentru un 2-0 timpuriu, care a părut că a demoralizat liderul.

Peste alte 11 minute, Ursu a marcat şi el şi părea că soarta meciului e pecetluită. Steaua a relansat meciul în repriza secundă, cu o nouă dublă, în interval de 8 minute, reuşită de Bodişteanu, în minutele 51 şi 59.

Militarii au mai avut câteva ocazii de a marca şi a egala, cea mai importantă fiind irosită în minutele suplimentare de joc, când o lovitură liberă executată de Adi Popa a fost respinsă în faţă de portarul Bozoancă, acesta intervenind apoi salvator la reluarea lui Panait.

Steaua Bucureşti rămâne momentan pe primul loc în clasament, la egalitate de puncte cu Poli Iaşi, 43, dar are un meci mai mult jucat, moldovenii urmând să primească vizita Gloriei Buzău pe teren propriu, în etapa a doua.

Oţelul Galaţi face 39 de puncte, cu care se situează pe locul 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici