Oţelul şi FC Timişoara în Liga Campionilor. FC Vaslui, Rapid, Steaua şi Dinamo în Liga Europa

Oţelul Galaţi, campioana României, va juca în grupele Ligii Campionilor, în timp ce FC Timişoara, ocupanta locului secund, va evolua în turul preliminar al principalei competiţii europene.

227 afișări
Imaginea articolului Oţelul şi FC Timişoara în Liga Campionilor. FC Vaslui, Rapid, Steaua şi Dinamo în Liga Europa

Oţelul şi FC Timişoara în Liga Campionilor. FC Vaslui, Rapid, Steaua şi Dinamo în Liga Europa (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Formaţiile FC Vaslui (locul 3), Rapid (locul 4), Steaua (locul 5) şi Dinamo (locul 6) vor juca în Liga Europa.

Rapid Bucureşti a avut cea mai bună apărare în sezonul 2010/2011, cu 22 de goluri primite, în timp ce Dinamo a avut cel mai bun atac, cu 68 de goluri marcate.

Echipele Universitatea Craiova, Victoria Brăneşti, Unirea Urziceni şi Sportul Studenţesc au retrogradat în liga secundă. Sportul nu a reuşit să-şi îndeplinească baremul, 25 de puncte, astfel că intră în liga secundă cu o penalizare de două puncte.

Ultimul trofeu al acestui sezon va fi acordat, miercuri, 25 mai, când la Braşov are loc finala Cupei României - Timişoreana, între Steaua şi Dinamo, de la ora 21.15, în direct la Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici