Ovidiu Haţegan, operat de urgenţă la Timişoara după ce a suferit un infarct. Starea de sănătate a arbitrului

Arbitrul român Ovidiu Haţegan a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă la Timişora, unde medicii i-au montat un stent.

1697 afișări
Imaginea articolului Ovidiu Haţegan, operat de urgenţă la Timişoara după ce a suferit un infarct. Starea de sănătate a arbitrului

Arbitrul Ovidiu Haţegan, în vârstă de 41 de ani, a simţit dureri în piept duminică, în timp ce se afla la locuinţa sa din Arad, după antrenament.

A fost dus de urgenţă la spital, apoi transportat la Spitalul din Timişoara, unde medicii au decis să îl ducă direct în sala de operaţii.

Arbitrului i s-a montat un stent duminică, iar în prezent starea sa este stabilă.

„Domnul Haţegan a ajuns în cursul nopţii, de urgenţă, adus cu ambulanţa de la Arad, în stare gravă. Noi suntem singurul institut din Vestul României care tratează infarctul miocardic acut prin mijloace intervenţionale. Deoarece avem o linie de gardă care asigură permanenţa la laboratorul de angio-coronarografie, a fost introdus de urgenţă în sală, i-am făcut angiografia, am constatat că are o arteră înfundată şi, în concluzie, i s-a pus un stent”, a spus Constantin Luca, managerul Institutului de Cardiologie Timişoara.

Medicii îl vor mai supune unor investigaţii suplimentare pentru a vedea ce se va întâmpla, în viitor, în ceea ce priveşte conduita în cariera sportivă.

Haţegan va mai rămâne câteva zile sub supravegherea medicilor din Timişoara. Aceştia nu cred că mai poate fi vorba de complicaţii majore, însă, în acest moment, ei nu se pot pronunţa asupra evoluţiei carierei sportive, totul fiind în funcţie de evoluţia stării de sănătate şi de opţiunea pacientului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici