Pachetele de bilete pentru meciurile din Liga Europa ale FC Timişoara costă între 100 şi 500 de lei

Clubul FC Timişoara va pune în vânzare, începând de marţi, pachete de bilete pentru cele trei partide de pe teren propriu din Liga Europa, la preţuri cuprinse între 100 şi 500 de lei, informează site-ul oficial al grupării bănăţene.

48 afișări
Imaginea articolului Pachetele de bilete pentru meciurile din Liga Europa ale FC Timişoara costă între 100 şi 500 de lei

Pachetele de bilete pentru meciurile din Liga Europa ale FC Timişoara costă între 100 şi 500 de lei

Pachetele de bilete vor avea următoarele tarife: 100 de lei la peluzele sud şi nord; 200 de lei la tribunele 1 şi 2; 300 de lei la tribuna 0; 500 de lei la loje.

Un pachet cu bilete este valabil pentru toate cele trei partide din cadrul Grupei A a Ligii Europa, care se vor disputa pe Stadionul "Dan Păltinişanu" după următorul program:

1 octombrie: FC Timişoara - Dinamo Zagreb (ora 22.05)

22 octombrie: FC Timişoara - Anderlecht Bruxelles (ora 22.05)

2 decembrie: FC Timişoara - Ajax Amsterdam (ora 22.05).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici