Padova şi Venezia sunt interesate de fostul antrenor al Craiovei, Devis Mangia - presă

Devis Mangia (45 de ani) este fără angajament de două luni, dar zvonurile care îl au în prim-plan încep să apară. Potrivit presei din Italia, revenirea antrenorului se poate produce în această vară, chiar în ţara natală.

65 afișări
Imaginea articolului Padova şi Venezia sunt interesate de fostul antrenor al Craiovei, Devis Mangia - presă

Padova şi Venezia sunt interesate de fostul antrenor al Craiovei, Devis Mangia - presă

Două echipe de tradiţie îi dau ”târcoale” şi sunt gata să îi trimită oferte oficiale, pentru a pune umărul la promovarea în Serie B. Ambele formaţii interesate sunt recent retrogradate în Serie C, Padova şi Venezia. Rămâne de văzut dacă Mangia va accepta propunerile, ţinând cont de faptul că în România s-a bătut la trofee, în campionat şi în Cupa României, dar a condus echipa şi în Europa League. Într-un interviu pentru ProSport, italianul lăsa de înţeles că nu se grăbeşte să revină în fotbal, iar eventualele oferte care ar veni din eşalonul al treilea l-ar putea face să îşi susţină şi mai apăsat decizia. ”Deocamdată aştept să văd ce se va întâmpla. Am câteva discuţii, dar nimic concret, trebuie să aleg bine. Cel mai probabil s-ar putea să merg în altă ţară”, spunea italianul.

82 de partide a strâns Mangia pe banca tehnică a lui U Craiova. 40 de victorii, 20 de rezultate de egalitate şi 22 de înfrângeri este bilanţul echipei cu în mandatul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici