Pădureanu: Am încredere în continuare în Tăbârcă

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat, luni, că are în continuare încredere în antrenorul Sandu Tăbârcă şi în faptul că echipa va reuşi să depăşească seria de rezultate slabe din campionat.

15 afișări
Imaginea articolului Pădureanu: Am încredere în continuare în Tăbârcă

Pădureanu: Am încredere în continuare în Tăbârcă (Imagine: Mediafax Foto)

"Cu multă răbdare din partea tuturor, inclusiv a suporterilor, vom reuşi să alcătuim o echipă bună. Am încredere în antrenorul Sandu Tăbârcă şi sunt convins că vom reuşi să ieşim din acest impas. Mă bazez pe volumul şi calitatea muncii staff-ului tehnic. Prin muncă şi seriozitate sper să depăşim această situaţie", a spus Pădureanu.

Conducătorul Gloriei a afirmat că echipa bistriţeană poate obţine un rezultat bun la Craiova, în etapa a V-a a Ligii I.

"Trist e că am pierdut meciul cu FC Vaslui, dar e îmbucurător faptul că echipa a avut perioade bune, când a arătat că poate: ultimele 30 de minute ale primei reprize, când am şi marcat, şi chiar şi finalul jocului. Lipsa de experienţă a unor jucători şi greşelile personale ne-au costat. Să nu uităm însă de valoarea adversarului, care a făcut transferuri de milioane de euro la începutul anului. Mergem la Craiova să facem un joc bun şi să obţinem un rezultat favorabil", a precizat Jean Pădureanu pentru site-ul oficial al clubului.

Gloria Bistriţa a pierdut, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-3 (1-0), meciul susţinut în compania formaţiei FC Vaslui, contând pentru etapa a patra a Ligii I.

Partida Universitatea Craiova - Gloria Bistriţa, din etapa a V-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici