Panică la Real Madrid: Eder Militao a părăsit conferinţa de prezentare după ce i s-a făcut rău | VIDEO

Eder Militao (21 de ani) a participat la conferinţa de prezentare de la Real Madrid, dar a trecut prin momente grele. După câteva minute de la startul dialogului cu jurnaliştii, fundaşului central i s-a făcut rău.

1128 afișări
Imaginea articolului Panică la Real Madrid: Eder Militao a părăsit conferinţa de prezentare după ce i s-a făcut rău | VIDEO

Panică la Real Madrid: Lui Eder Militao i s-a făcut rău la conferinţa de prezentare | VIDEO

În primă fază a încercat să se stăpânească, dar în cele din urmă starea l-a afectat vizibil şi a părăsit sala de conferinţă.

Cel mai probabil, după cum afirmă şi presa din Spania, emoţiile au fost cauza stării sale. ”Încă de când eram mic mi-am dorit să joc la cel mai bun club din lume. Mulţumită domnului preşedinte şi tuturor celor implicaţi la Real Madrid, pot spera că voi avea un sezon extraordinar şi că voi scrie istorie, alături de colegii mei”, a declarat Miliatao.

Real Madrid a ajuns la un acord cu FC Porto pentru transferul lui Eder Militao în martie, pentru 50 de milioane de euro. Contractul dintre spanioli şi fotbalist se întinde pe 6 ani, până în iunie 2025. În stagiunea trecută, Eder Militao a îmbrăcat de 47 de ori tricoul lui FC Porto, în campionat, pentru care a marcat de 5 ori şi a dat 4 pase decisive.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici