Paralizia sportivei Maria Komissarova este definitivă

Schioarea rusă Maria Komissarova, care a suferit o fractură la coloana vertebrală în timpul unui antrenament, la Jocurile Olimpice de la Soci, nu îşi va mai recupera funcţiile coloanei vertebrale, astfel că paralizia sa este definitivă.

276 afișări
Imaginea articolului Paralizia sportivei Maria Komissarova este definitivă

Paralizia sportivei Maria Komissarova este definitivă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Având în vedere gravitatea rănii, funcţiile coloanei vertebrale nu se vor regenera. Conform specialiştilor, Masha (n.r. - Maria Komissarova) va putea să se deplaseze cu ajutorul unui echipament special", a anunţat Federaţia Rusă de Freestyle (FFR), citând medicii care au operat-o pe sportivă.

Komissarova, în vârstă de 23 de ani, a fost spitalizată la 16 februarie, la o zi după accident, într-o clinică din Munchen.

Schioarea va trebui să stea internată zece săptămâni, pentru a se adapta noii sale situaţii, şi pentru ea va urma o lungă perioadă de tratament şi recuperare.

Maria Komissarova era optimistă la 26 februarie, când a scris pe Instagram că nu îşi mai simte corpul de la mijloc în jos, dar că este puternică şi va fi "pe picioare într-o zi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici