Partidă Halep - Begu, posibilă în turul 2 la Cincinnati. Numărul 1 WTA este deja prezent în runda secundă

Simona Halep (1 WTA) şi Irina Begu (55 WTA) se pot întâlni în turul 2 de la Cincinnati. Liderul mondial este deja prezent în runda secundă, în timp ce Irina trebuie să treacă de Ajla Tomljanovic (Australia; 58 WTA).

1239 afișări
Imaginea articolului Partidă Halep - Begu, posibilă în turul 2 la Cincinnati. Numărul 1 WTA este deja prezent în runda secundă

Partidă Halep - Begu, posibilă în turul secund la Cincinnati

Simona Halep a câştigat Rogers Cup, după o finală foarte disputată împotriva lui Sloane Stephens (SUA; 3 WTA), scor 7-6(6); 3-6; 6-4. Următorul turneu la care va participa sportiva noastră este cel de la Cincinnati, unde are toate şansele ca în turul 2 să întâlnească o compatrioată, pe Irina Begu. La turneul din SUA, primele 8 favorite au drum liber în primul tur, astfel că liderul mondial este calificat direct în runda secundă.

Pentru ca duelul românesc să aibă loc, este nevoie ca Irina Begu să treacă de Tomljanovic. Meciul dintre cele două va avea loc azi, de la ora 22:30. Românca are un avantaj moral în faţa adversarei, reuşind să câştige ambele dueluri directe. Primul a avut loc la Budapesta (Ungaria), în 2011, unde Irina a câştigat cu un dublu 6-4, în timp ce a doua confruntare s-a disputat la Acapulco (Mexic), în 2013. Pe continentul american, Irina a trecut de Tomljanovic în 3 seturi, 6-2; 3-6; 7-5.

La turneul de la Cincinnati participă şi Ana Bogdan (78 WTA), care a trecut prin două meciuri de calificare pentru a fi prezentă pe tabloul principal. În primul tur, ea o va înfrunta pe Ekaterina Makarova (Rusia; 49 WTA). Partida este programată marţi, de la ora 17:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici